Samlinger

23-30 nov 2019 Gresskurs / GAF reise

GAF står for et helt program for daglig ledere og administrativt ansatte! Påmeldingfrist 1 nov23-30 november på Playa Granada Club Resort & Spa - Costa Almeria.
Pris kr 11255,- per person, enkeltromstillegg 1985,-

Flybilletter bookes selv. Vi anbefaler lørdag - lørdag, og vi står med transfer. 

Hovedtema for turen er lederskap og ytelse for golfklubber.
Uken inneholder forelesere fra norske klubber samt utlandet, med Per Kristoffersen fra Losby, som er en av de mest erfarne daglig lederne i Norge leder kursets første 2 dager med tema lederskap og klubbdrift. Bill Sanderson business coach og foreleser for den europeiske club manager foreningen foreleser de siste 2 dagene om high performance teams og hvordan vi tar dette med oss i daglig klubbdrift.

I tillegg kommer det spennende foredrag fra NGF. Hvordan tar vi vare på Hovland/Ventura effekten, samt klubbeksempel for økte inntekter,

Hele utdanningen går sammen og paralellt med NGA sin gresskurs. Her kommer blant annet Fanny Sunesson og forteller om bandesign og visjon for å enkelt forbedre inntrykket av ditt anlegg. 

Påmeldingsfrist er 1 november. 

PÅMELDING


FULLT PROGRAM

Ta kontakt med Matthias Gullberg på GAF for mer informasjon:
41342770 eller post@gaf.no  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her