Samlinger

2. - 3. september 2019 GAF mesterskap

Mesterskap og seminar - 2. - 3. september.

 
GAF mesterskapen og seminar på Vestfold GK 2. - 3. september. 

I år kjører vi en samling rundt GAF mesterskapet i september. mandag 2 
GAF mesterskapet har en lang tradisjon og årets turnering er den 24 på rad siden 1996. GAF mesterskapet blir i år lagt på samme sted som NGA mesterskapet og spilles sammen med våre greenkeepers. Ifjor var det selveste golfforbundet som tok hjem pokalen, gjennom Rune Hauger.

Gjennom åren er det flere klubber som vunnet pokalen 2 ganger, Skjeberg, Kjekstad, Tyrifjord, Nøtterøy, Moss&Rygge og Borre. Det er også kun ved et eneste tilfelle som en klubb utenfor Østlandet sto som vinner, når Molde tok hem pokalen i 2015. 

Mandag 2. september på Oslofjorden Convention Center  starter vi fra kl 12.00 med samling og mye god og spennende informasjon fra våre partners. Smarte løsninger for din golfklubb, samtidig som du møter andre fra golfbransjen. Dette er samtidig som NGA holder sin minimesse med sine partners. 

Arve Nøst – Pensum- gjennomgang av forsikring, hva trenger man?
Hva er viktig for en golfklubb å tenke på? Dekning av årskontingent ved skade. Underslagsforsikring. Samt hva er det egentlig NGF sin forsikring dekker når det gjelder skade av spillere og materiell.
 
Roy Pedersen – Norkred – Hvordan få inn årskontingenten på en smart skreddersydd løsning. Flere klubber er allerede kunder på Norkred. Hva er nytt i systemet.
 
Peter Selmer – GolfMore – Hvordan håndtere elektroniske greenfeebilletter eller forbetalt greenfee. Golfmore er systemet som er tatt i bruk for benyttelse av NGF kort. Blant annet Losby er allerede i gang med bruk for alle sine greenfeesjekker.
 
Det kommer være godt med tid til å diskutere andre områder og treffe administrativ personal fra andre klubber.
Samtidig som seminar kommer NGA holde sin minimesse på samme hotell. Her kan du se på alt fra golfbiler, til banemateriell.

På kvelden er det grillaften på Vestfold Golfklubb

Pris per natt 990,- i enkeltrom, og 690,- i dobbeltrom.
Vi har holdt av rom allerede fra søndag. 

For påmelding send epost til post@gaf.no med navn og klubb/selskap
(det tilkommer en liten startavgift til VGK for selve turneringen)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her