GAF Partners

Reddibo

Reddibo har i samarbeid med NGA og GAF utviklet et digitalt spesialtilpasset HMS-sytem for bransjen som gjør det betydelig lettere å utføre jobben med arbeidsmiljøet for golfklubber i Norge.

Systemet fokuserer på alle arbeidsmiljøaspekter som er relevante for driften av en golfklubb og som oppfyller myndighetskravene, samt støtter de lover og forpliktelser for å forenkle og effektivisere jobben med arbeidsmiljøet for de ansvarlige. Systemet gir en gjennomgang av alt det viktige og det blir tydelig hva som er utført og hva som gjenstår å gjøre. 

For å forenkle å gjøre det lett å komme i gang samt holde kontinuiteten har en effektiv struktur blitt utviklet. Systemet er fylt med dokument, kunnskap og informasjon over alle de viktigste områdene for en golfklubb. For lettere å komme i gang finnes det ferdige maler og eksempler som er fylt ut og som kan redigeres slik at de passer klubbens egne forutsetninger. Reddibo er meget enkelt å benytte og et effektivt arbetsmiljøsystem som gir en tydelig arbeidsmåte og skaper orden allerede fra start. 

Les mer om Reddibo på Reddibo.com

Kontakt Lena Otterström på +46 706 69 60 79 for en demonstrasjon av systemet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her