GAF Partners

.EAGL - nøkkelløs golfbilutleie

Nøkkelløse golfbiler med app, og full kontroll på utleie

.EAGL og GAF har inngått et samarbeid. .EAGL kommer nå en teknologisk utvikling med milighet
 til å gjøre golfbilene nøkkelløse. Dette er Korona vennlig og effektivt for alle klubber.


.EAGL TECHNOLOGIES har blitt med oss på sponsorsiden, og skal presentere sin løsning neste årsmøtesamling. EAGL er et Norsk teknologiselskap som leverer en tjeneste som gjør golfbilene nøkkeløse og gir golfspillerne enklere tilgang på booking, kjøring og betaling via app. Samtidig automatiseres denne prosessen for golfklubbene, og gir full kontroll på bilparken med IoT teknologi og fleet management verktøy.
Gjennom denne utviklingen har selskapet har fått innvilget støtte fra Innovasjon Norge og er i tett samarbeid med flere partnere.

Det lanseres et earlybird tilbud 1.desember, alle GAF medlemmer får mulighet til å sikre seg dette tilbudet før 1.desember ved å registrere seg på https://eagl.app/earlybird -

Tilbudet er begrenset og sikrer at klubben får IoT modulene gratis (verdi 2500,æ per golfbil).
EAGL har utviklet en IoT-modul som enkelt installeres i eksisterende eller nye golfbiler som gjør golfbiler nøkkelløse med booking, kjøring og betaling via app. EAGL tilbyr også fleet management software og admin funksjoner som automatiserer booking- og administrasjonsprosessen og gir golfklubbene full kontroll over turhistorikk, inntektene, og gir mulighet for å utnytte og optimalisere bilparken gjennom fleet management software.
  •  
  • Golfspillere får lettere tilgang til golfbiler med enkel forhåndsbooking, scan-ride og betaling direkte via app.
  •  
  • Pris per minutt vs fast pris, bidrar i positiv retning med å insentivisere spillerne til å spille raskere - ved å spille raskere får man en rimeligere leiepris.
  •  
  • Golfklubben sparer tid og administrasjonskostnader og kan øke inntektene ved å kunne leie ut golfbilene sine utover pro-shoppens åpningstider for de som ønsker å legge til rette for dette.
  •  
  • Fleet management systemet og IoT teknologi gir klubbene full kontroll med bl.a: Sanntidslokasjo,. geo fencing, temperatur/fuktighet, akselerasjon/gyro, kjørehistorikk og innteksoversikt, batteri oversikt, pristilpassning/rabattkoder.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her