Samlinger

10 oktober 2019 - Reddibo HMS

For nye og eksisterende brukere av Reddibos HMS system, samt informasjon om den nye systematiske banedriftsportalen.

Torsdagen 10/10 kl 10:00 ! 


Kommer Lena Otterström fra Sverige for å vise opp systemet Reddibo for nye og eksisterende kunder.

Det inviteres herved til et informasjonsmøte/utdanning om HMS og systematisk miljøarbeid. Vi har vært så heldig at Haga GK stiller møterom til disposisjon den 10. oktober kl. 10:00. Vi regner med at samlingen vil ta ca. 2 timer.
Hovedmålgruppen er daglige ledere og baneansvarlig.
Firmaet Reddibo har utviklet et system for effektivisere miljø- og arbeidsmiljøarbeidet i en golfvirksomhet. Systemet hjelper din klubb med å tilfredsstille myndighetenes HMS-krav samt at det fremmer et godt miljøarbeid.
Reddibo kommer også til å presentere en videreutviklet utgave av miljømodellen som forenkler dokumentasjonen av driften av banen og genererer rapporter ved et eventuelt tilsyn.
Disse systemene gjør det lettere å strukturere arbeidet i en golfklubb og er aktuelle for både ledelsen og banepersonalet i klubben.
Link til påmelding: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=SLW5FTL2U511
Linken kan videresendes til andre du mener er aktuelle for å delta.
Påmeldingsfrist 4. oktober.
Det er begrenset med plass, så vi kjører etter prinsippet – «førstemann til mølla».

"Bandriftsportalen vänder sig både till ledning och till banpersonal och fokus ligger på bl.a. miljö och hållbarhet, IPM, maskiner, tidsrapporter och journaler mm som har varit ett önskemål från ett flertal klubbar i Norge.  Vi kommer också ha möjlighet att enskilt hjälpa er på plats ifall ni har några frågor eller funderingar."
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her