Nyheter

Oppdatering av Golfspilleren i sentrum

Publisert: 16. april 2020  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Egne spørsmål og større mulighet for egen mal

Melding fra Golfspilleren i Sentrum

Vi har nå utviklet en ny og forbedret versjon av Golfspilleren i Sentrum. Den nye platformen vil bli implementeret gradvis i løpet av de kommende en til to måneder.

Den nye løsningen inneholder en rekke forbedringer. 
De viktigste forbedringene er:
  • Dashboardet er blitt enda bedre med spesiell fokus på hva klubben skal prioritere å forbedre for å gi gjester og medlemmer en bedre opplevelse i møtet med klubben, og dermed øke lojaliteten og graden av tilfredshet mest mulig. 
  • Ny og forbedret presentasjon av kommentarer.
  • Fleksible spørreskjemaer med mulighet for å aktivere/deaktivere spørsmål samt tilføye egne spørsmål.
Første trinn i implementeringen av den nye løsningen vil gjelde gjesteundersøkelsen. Gjesteundersøkelsen vil fra 20. april bli sendt ut via den nye løsningen. Merk at den også vil bli sendt ut til alle gjestespillere, som har spilt i klubben siden 4. april. 
Fra i dag vil det være mulig å logge seg inn i den nye løsningen og aktivere eller deaktivere spørsmål fra det forhåndsdefinerte spørreskjemaet. Det vil også være mulig å opprette egne spørsmål. 
En rekke spørsmål er låst og kan derfor ikke deaktiveres. Hvilke spørsmål dette gjelder er gjennomgått og valgt ut av NGF. Fjorårets spørreskjema er fortsatt tilgjengelig og kan aktiveres.
Fra den 21. april vil de første resultatene være tilgjengelige i den nye løsningen. I starten vil ikke  skreddersydde benchmark eller resultater fra 2019 og tidligere være tilgjengelig, men dette vil komme på plass i nær fremtid. De historiske data/resultater vil være tilgjengelig i den ”gamle” versjonen av Golfspilleren i Sentrum. 
For å logge inn i den nye løsningen og klargjøre klubbens spørreskjema skal dere gå til: 
https://app.players1st.sport/
Benytt nåværende brukernavn og passord til Golfspilleren i Sentrum.
Har dere spørsmål om den nye Golfspilleren i Sentrum løsningen eller til hvordan dere endrer  spørreskjemaet så ta kontakt med Kate Hege Nielsen i NGF.
Vi håper dere vil få en positiv opplevelse og stor glede av vår nye og forbedrede løsning.
 

Vennlig hilsen
Golfspilleren i Sentrum
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her