Nyheter

Beredskapsstaben

Publisert: 19. mars 2020  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

LØPENDE INFORMASJON

VIKIG INFORMASJON TIL KLUBBENE
Alle klubber blir løpen de oppdatert på NGF nyhetsbrev:

13/3: NGF anbefaler alle klubber å stoppe all idrettslig aktivitet

16/3: Hvorfor ber NGF om at golfbanen stenges?

17/3: Beredskapsstab - klubb etablert og igang


18/3: Info om permittering, utenlands arbeidskraft og klubbenes kontingent

19/3: Loggfør utgifter ot uteblivne kostnader. Hva skriver jeg til medlemmer? eksempel på nyhetsbrev

20/3: Rapportering om Økonomiske tap - Hjelp fra kommunen? - Hva skjer med utsatte årsmøter?

23/3 Utenlandsk arbeidskraft

17/3  REGISTERING AV ØKONOMISKE TAP & NGF PERMITTERERBeredskapsstaben for norsk golf består av representanter fra GAF, NGA, klubb/baneeier og NGF, som har tilhold ulike steder i landet og jobber som daglige ledere og banearbeidere, hatt sitt første møte. Vi vil ha daglige Teams-møter nå i starten, så får vi se hvordan regulariteten blir etter hvert.
 
Vi har identifisert en rekke problemstillinger, utfordringer og behov. Noen av dem vil bli omtalt nedenfor (spesielt under NIF-info), andre vil vi komme tilbake til seinere.
 
Idrettsforbundet (NIF) bistår med viktig informasjon
Følg med på denne linken   https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/juridiske-konsekvenser-for-idretten-som-folge-av-koronaviruset/ Her ligger informasjon om styrets ansvar, avholdelse og utsettelse av årsmøter inkl. fastsettelse av kontingent,  forberedelser av utfordringer knyttet til avtaler og seinere spørsmål om økonomisk kompensasjon, spørsmålsstillinger mellom arbeidsgiver og arbeidstaker m.m.
 
Muligheter for regulert bruk av golfbaner
Som nevnt i melding av 16.3.20 jobber vi med å få et møte med NIF (og hvis nødvendig helsemyndighetene). Beredskapsstaben holder på å utarbeide retningslinjer/sikkerhetsbeskrivelser og risikoanalyse.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her