Nyheter

«Beredskapsstab – klubb er etablert og i gang.

Publisert: 17. mars 2020  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

«Beredskapsstab – klubb er etablert og i gang.

I dag har en beredskapsstab bestående av representanter fra GAF, NGA, klubb/baneeier og NGF, som har tilhold ulike steder i landet og jobber som daglige ledere og banearbeidere, hatt sitt første møte. Vi vil ha daglige Teams-møter nå i starten, så får vi se hvordan regulariteten blir etter hvert.
 
Vi har identifisert en rekke problemstillinger, utfordringer og behov. Noen av dem vil bli omtalt nedenfor (spesielt under NIF-info), andre vil vi komme tilbake til seinere.
 
Idrettsforbundet (NIF) bistår med viktig informasjon
Følg med på denne linken   https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/juridiske-konsekvenser-for-idretten-som-folge-av-koronaviruset/ Her ligger informasjon om styrets ansvar, avholdelse og utsettelse av årsmøter inkl. fastsettelse av kontingent,  forberedelser av utfordringer knyttet til avtaler og seinere spørsmål om økonomisk kompensasjon, spørsmålsstillinger mellom arbeidsgiver og arbeidstaker m.m.
 
Muligheter for regulert bruk av golfbaner
Som nevnt i melding av 16.3.20 jobber vi med å få et møte med NIF (og hvis nødvendig helsemyndighetene). Beredskapsstaben holder på å utarbeide retningslinjer/sikkerhetsbeskrivelser og risikoanalyse.
 
Framover
Vi vil i morgen komme med mer informasjon omkring permitteringer og framgangsmåten knyttet til det. Vi vil framover også berøre bemanningssituasjonen, utfordringer med utenlandsk arbeidskraft i karantene, lønnsforpliktelser etc.
 
Ta kontakt
Dersom noen av dere har innspill til oss, så ta kontakt.
 
Rune Hauger
Assisterende generalsekretær
Mob: 920 17 065
Tlf: 2102 9150

Matthias Gullberg

Styreleder GAF, Daglig leder Asker GK
41342770
post@gaf.no
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her