Nyheter

Lars Havrevold ny president for GCAE

Publisert: 10. april 2019  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lars Havrevold fra Norge blir ny president i den europeiske foreningen GCAE

Lars Havrevoll valgt til ny president for den Europeiske moderorganisasjonen GCAE (Golf Course Association of Europe )

Lars som er leder av norske FNG (Foreningen for Norske golfbaner) ble i går valgt til ny president for den Europeiske moderorganisasjonen GCAE (Golf Course Association of Europe ), i forkant av golfbransjens årlige internasjonale «Business Conference» i Berlin,.

Han etterfølger Alexander Baron von Spoercken som også har vært leder for den tyske delen av det europeiske nettverket.

I sin lille tale til medlemmene etter valget presiserte Lars at golfen, sporten vi alle elsker bare kan overleve hvis anleggene drives etter og har sunne forretningsmessige vilkår. I en verden med store og hurtige forandringer må golfbransjen tilpasse seg nye rammebetingelser kontinuerlig, for å tiltrekke seg nye og beholde gamle utøvere.
Samarbeid mellom anlegg, forbund og organisasjoner er viktig for å sikre sportens fremtidige utvikling.

I tillegg er et nå etablert et skandinavisk samarbeid med fokus på nettopp samarbeid på tvers av landene og neste møte for Skandinavisk samarbeid vil bli på Oustøen ifbm med FNG sitt nettverksmøte for medlemmene og FNG mesterskapet i golf.

Gratulerer til Lars og Norsk golf for en viktig rolle i europeisk golf.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her