Nyheter

Stort reportasje om nettverk for kvinner

Publisert: 10. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Norsk golf skriver om GAF/NGF nettverket

I siste nummeret av norsk golf egnes hele 6 sider til nettverket for kvinnelige daglige ledere. 

Norsk Golf 01/23

Nettverket ble etablert av GAF og NGF i sluttet av 2021 der Kate Hege Nilsen som da var leder for klubbservice på NGF samt Bente Rosenberg, styremedlem i GAF, inviterte damer fra GAF nettverket til å være med i en egen eksklusiv satsing.

Antall damer i ledende stilling på golfklubber i Norge har alltid vært på en lav nivå men hoppet før pandemien ned på en kritisk nivå med ytterst få registrerte kvinnelige daglig ledere som var medlemmer i GAF. Det har nå kommet flere, og noen som har vært borte har kommet tilbake. Arbeidet er grunnleggende for å klare å rekruttere flere damer til verv i norsk golfidrett, og i forlengelsen å få flere damer til å spille golf. 


Bente Roseberg, daglig leder Bærum golfklubb

Damenettverket ledes av Line Berg:
Fra sommeren 2022 gikk Kate fra NGF av med pensjon og det er nå Line Berg som er leder for klubbservice som har tatt over for Kate. Line kommer rett fra styre i GAF og har nå hovedansvaret for organisering av nettverket. Det er viktig å kunne dra på resurser fra NGF, akkurat som i Sverige. Nettverket har også hatt mye nytte fra NGF partners som leading Edge som jobber med lederutdanning. 
 

Line Berg - klubbservice NGF

Det kommer fra Sverige:
Anna Tiden daglig leder i GAF Sverige tok initiativ og etablerte  med stor suksess et nettverk for kvinnelige daglig ledere og administrativt ansatte i Sverige under høsten 2019. Det er viktig at man ser hva som fungerer, og at GAF kan implementere viktige satsinger også i Norge. Samlingene i Sverige har blitt gjennomført sammen med det svenske golfforbundet som har bidratt med kunnskap og forelesere. 


Anna Tiden - daglig leder GAF Sverige


Omberg GK - Oppstartsmøte for Fore-Q! i Sverige 2019

Artikkelen kan leses på Norsk golf: https://dittmagasin.no/norskgolf/utgivelser/norsk_golf_01_2023_flip
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her