Nyheter

Vårsamling og årsmøte

Publisert: 11. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets vårsamling sammen med FNG blir på Thon airport hotel Gardemoen

Thon Hotel Oslo Airport - 21-22 mars

Våren kommer fort, og det er allerede nå tide å forberede seg for den kommende sesongen
 
GAF årsmøte og 2 dager seminar blir holdt på Gardemoen 21-22 mars.
Lik tidligere år er det en felles samling sammen med FNG slik at vi får samle så mange av våre administrative resurser fra så mange klubber som vi kan. 
 
Vi har holdt av 60 hotellrom og det er først til mølla som gjelder. 
 
Det er også viktig at deltakere melder seg på fortest mulig slik at vi kan administrere overnatting. 
Påmelding til GAF årsmøte og seminar

Det skjer mye i golfnorge

GAF årsmøte er planlagt i god tid før de fleste banene åpner og kommer fungere som en god møtesplass for å diskutere golfnorge. Vi har flere intressante forelesninger som vi skal rekke med under dagene. Det ligger veldig i tiden å fortsette å diskutere digitale løsninger og vi kommer til å få en god oppdatering på hva som skjer i golfnorge
 
Programmet er ikke helt ferdig og det tilkommer flere intressante temaer.
Hvis det er noe som du mener er viktig å diskutere på samlingen, tar du kontakt på post@gaf.no
 
Golfforbundet skal kalle inn til et ekstraordinært årsmøte når det gjelder etablering av simulatorsenter "kompetansesenter" på Lørenskog i forbindelse med deres nye kontorslokaler. Denne samlingen er et perfekt tilfelle for å få mer informasjon om dette, som du kan ta med til ditt eget klubbstyre. 
 
GAF planlegger videreutdanning av daglig ledere på lik linje med den svenske modellen. Vi er i dialog med både NGF og svenske GAF for å få etablert dette i Norge i løpet av 2023.
 
Husk også at det er et tingår og at GAF er organisasjonen for deg som administrativt ansatt og ditt talerør for innspill mot golfen sentralt. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her