Nyheter

Legg til rette for bedre miljø på banen

Publisert: 8. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

GAF med samarbeid med Norsk Gjenvinning om gode avfallsløsninger på banen! Les mer i saken!

Vi er både stolte og glade over å ha inngått en avtale med NG (Norsk Gjenvinning) om gjenvinningstjenester for GAF sine medlemmsklubber. Til Gaf.no sier NG at vi håper vi med dette kan bidra til å optimalisere avfallsløsningene til anleggene med tanke på miljø og økonomi.
Norsk Gjenvinning er landets største aktør innen gjenvinningstjenester, og vi har folk som er klare til å hjelpe dere over hele landet. Det er avgjørende å tilrettelegge en løsning med riktig utstyr, merking og opplæring for at vi skal lykkes med kildesorteringen.

Det er nettopp her vi kan hjelpe dere slik at vi ivaretar myndighetskrav, og slik at vi sammen tar bærekraft og samfunnsansvar på alvor.

Ta kontakt med oss, så kommer vi på et uforpliktende besøk der vi kartlegger dagens løsning og gir dere forslag til hvordan den kan bli enda bedre.
Vi ser frem til et godt samarbeid der vi får til gode ting sammen!

Bestilling av tjenester
For å kobles til avtalen med Norsk Gjenvinning, må du som kunde henvise til avtalen med GAF og bestillingsnummer 400756 og under kan du se kontaktpersoner i ditt område!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her