Nyheter

Oppsummering Bransjetreffet 12-13 sept.

Publisert: 9. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Med NGA-GAF Mesterskapet 2023

12-13 september var nærmere 160 deltakere fra hele landet samlet for faglig og sosialt påfyll i Sarpsborg.
Bransjetreffet startet med NGA-GAF Mesterskapet på flotte Skjeberg Golfklubb. En flott utfordrende bane i grønne omgivelser var striglet og klar til å ta imot ca 120 glade golfere.

 Samarbeidspartnere var spredd rundt hele banen, og det var mange kjekke konkurranser og hyggelige treffpunkter på flere utslag. Ekstra spennende var det for mange å bli filmet og målt av Toptracer på hull 11. Som igjen ga mye humor rundt bordene under middagen på kvelden, da opptakene gikk på storskjerm.

Første dag ble avsluttet på Quality Hotel Sarpsborg med herlig 2-retters middag m/premieutdeling. Gratulerer så mye til Fredrik Brun Norstrøm fra Sorknes GK som vant NGA klassen opp til  11,5 hcp. Og til Runar Demmene fra Skjeberg GK som vant NGA klassen 115, og opp. Gratulerer også til Mona Ueland fra Jæren GK som ble årets GAF-mester!

Styret takket av Matthias Gullberg for mange års innsats i GAF sitt styre, både som styremedlem og President. Lykke til på Gotland og i Visby Golfklubb!


På onsdagen kom Generalsekretær i NGF, Tor-Anders Hanssen, og presenterte ny Virksomhetsplan som skal vedtas på Golftinget i november. Det var åpent for spørsmål og synspunkter fra salen. Samarbeidspartnere av NGA/GAF/NGF som ønsket det fikk og mulighet til taletid fra scenen.
Etter lunsj fortsatte GAF gjengen med besøk av Advokat Jørgen Samuelsen, som belyste viktige tema og problemstillinger rundt arbeidsavtaler. Veldig lærerikt og nyttig.

Bransjetreffene våre er viktige arenaer for oss til å møtes, få nye ideer og høste erfaringer fra andre.  Takk til alle som stilte!
Neste treffpunkt for oss nå er Golftinget i starten av november, og Utdanningsuka i januar. Håper vi ses da!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her