Nyheter

Byneset søker daglig leder

Publisert: 30. september 2022  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Byneset Golfsenter AS søker ny daglig leder

Byneset Golfsenter AS (BGS) eier og drifter golfanlegget på Spongdal i Trondheim.
Anlegget består av 2 golfbaner, en mesterskapsbane med 18 hull og en 9-hullsbane tilpasset nybegynnere. Byneset Golfklubb er den idrettsklubb som er tilknyttet anlegget, og klubben har i dag oppunder 1.500 medlemmer. Byneset Golfklubb har ansvar for den sportslige aktiviteten ved anlegget.

Vår daglige leder slutter til våren etter eget ønske, og vi søker nå etter hans etterfølger.
Jobben som daglig leder dekker et bredt spekter av arbeidsoppgaver og ansvarsområder.

Økonomisk styring, administrativt arbeid, personaladministrasjon, markedsføring, kontakt med sponsorer og samarbeidspartnere er viktige arbeidsområder.

Vi søker en driftig, kreativ, omgjengelig og markedsrettet person med gode lederegenskaper til å utvikle bedriften videre. Byneset Golfsenter AS går en spennende fremtid i møte og golfmarkedet er i sterk vekst.
Søkere bør ha relevant utdannelse innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Erfaring innen økonomisk styring, regnskapsforståelse, markedsføring, salg, sosiale medier og personaladministrasjon er vesentlige kvaliteter vi ser etter hos en søker.

Gode kommunikasjonsevner, samarbeidsevner og digitale ferdigheter er viktige egenskaper. Kunnskap om og interesse for golf er en absolutt fordel.

Vi tilbyr en utfordrende stilling, konkurransedyktig lønn og en spennende arbeidsplass i et av landets mest komplette golfanlegg.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styrets formann Terje G. Aasen.
Mobil: 90960427 – Mail: terje@bynesetgolf.no
Søknad og CV: Sendes på mail til terje@bynesetgolf.no innen 1. november 2022.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her