Nyheter

GOLFFORUM UTSATT

Publisert: 6. november 2020  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Norges Golfforbund har i ettermiddag vedtatt å utsette lørdagens direktesendte Golfforum.

Norges Golfforbund har i ettermiddag vedtatt å utsette lørdagens direktesendte Golfforum.

Bakgrunnen er den tilspissede smittesituasjonen i landet samt Regjeringens skjerpede tiltak og sterke oppfordring om å redusere sosial kontakt de neste ukene.

– Når Statsministeren og helsemyndighetene så tydelig markerer den raske og alvorlige utviklingen i samfunnet, ønsker vi å ta vår del av ansvaret for å begrense smittespredningen, forklarer Egil Hatling, president i golfforbundet.

Over 80 klubber var påmeldt til lørdagens direktesending. Flere steder i landet var det planlagt samlinger på klubbhuset med ansatte og frivillige.

– Beslutningen er tatt av en samlet ledelse i golfforbundet. Vi synes det er riktig og viktig å sende et klart signal også ut til klubbene våre. Sammen må vi gjøre det vi kan for å stoppe smitten, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen.

Lørdagens studiosending er utsatt på ubestemt tid. Alle som har meldt seg på de planlagte webinarene i den etterfølgende faguken, vil få nærmere beskjed i løpet av kort tid.

Oslo, 5. november 2020.
Norges Golfforbund
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her