Nyheter

Nyheter fra klubbdriftsutvalget

Publisert: 24. januar 2019  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange nye ting som skjer fra NGF sin side. Sammen med FNG og GAF treffes vi jevnlig og diskuterer nye løsninger og brennende saker.


Klubbdriftsutvalget er en gruppe som har jevnlige møter på NGF som skal fungere som et ledd fra klubbene og forbundet.
Utvalget består av representanter fra GAF, FNG, NGA og 2 klubber fra vestlandet samt nord. Mandag 23 hadde vi igjen møte i klubbdriftsutvalget.

Det er mye som kommer skje fremover og vi tenkte avsløje litt av det nyhetene som NGF kommer med i 2019.

Golfbox:
-Golfbox og NGF har endelig kommet på banen når det gjelder lenge etterspurte CRM system. Dette kommer jobbes med under 2019. Hittill har vi flere veier og gå og det er ikke bestemt hvis GB skal utvikle et helt eget system, hvis NIF skal implementere sitt nye system eller hvis man helt enkelt skal åpne for integrasjon med eksisterende systemer, tenk superoffice. 
Svar på dette og implementering skal gjennomføres første eller andre halvdel av 2019 basert på hvilken vei man går. 
Andre integrasjoner som skal være på plass til sesongsstart er BirdieEyes som ble presentert på tinget, og betalingssystemet GolfMore. 

Golfboxgruppen har arbeidet hardt med videreutviklingen og noen av de fineste oppdateringene som kommer inneholder muligheten å se antall bookede runder på hvert enkelt medlem. Kjempeviktig statistikk for icvaretakelse og oppfølgning av medlemmer. 

Digitalt årshjul:

Det er veldig mange som bruker Årshjulet som NGF har tatt frem og utviklet. Dette excelbaserte verktøyet skal nå komme i digital form og presenteres online. verktøyet blir mer tilgjengelig og enklere å holde styr på. 

Mentorprogram og kunnskapsdatabase:

Det skjer en del strukturelle forandringer i NGF, spesielt i forbindelse med ansatte. Det er ønskelig at man fokuserer mer på kluibbdrift og att personer blir allokert til disse områdene. NGF ser på muligheter for at etablere klubbkontakter som kan jobbe med klubbene og skape kunnskapsdatabaser. Mye av nettverkene so GAF tilbyr ser ut å kunne bli en del av dette for å finne mer riktige møtesplasser. Bruk av mentorer mellom klubbene ble også diskutert. 


Forandringer i momskompensasjonen:

Det blir nye regler for momskompensasjonen fra 2019. NGF kommer sende ut informasjon, men vi får håpe at det ikke påvirker klubbøkonomien negativt i en ellers tung periode. 

Andre ting vi har diskutert inkluderer, fordeling av forbundsturneringer, VTG-opplæring innendørs, og de nye online kursene for valgkomite og styre.

Neste møte skjer allerede den 4. mars. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her