Nyheter

GAF Strategiarbed

Publisert: 31. desember 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sammen SCG - Strategic Consulting Group har vi styrt organisasjonen på rett vei!

GAF Strategiarbeid

På Gardemoen fikk vi presentert dette til medlemmene. Strategiarbeidet har skapt en klar og tydelig linje på hva vi som forening skal sette fokus på, samt hvordan vi skal jobbe fremover.

GAF`s nye posisjon som vi skal strekke oss etter; "Engasjerte medlemmer gjennom inspirasjon, samarbeid og profesjonalitet"

Vi fikk mange tilbakemeldinger fra medlemmer i forbindelse med arbeidet. Det var veldig tydelig at vi ikke er synlige nok for våre medlemmer og dette er noe vi skal jobbe med fremover.

Det er også veldig tydelig at vi som organisasjon er et viktig ledd for norske golfklubber og ansatte, men vi har per nå ikke hatt kapasitet til å leve opp til den ambisjonen vi har som forening. I samtaler med NGF og andre interessorganisasjoner, primært NGA, ser vi nå på løsninger for å etablere en administrativt ansatt som kan styre begge foreningene. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her